Sponsors

BVCB zet zegereeks voort en wint ook van Olympia F2 ( BVCB F3 - Olympia F2 ( 2-1 )

BVCB JO9-3

2 - 1

Olympia F2

F-pupillen zaterdag, F3, 4e klasse 11

6 februari 2016 8:30

Bvcb F3 wint van Olympia F2

Na 2 weken geen competitiewedstrijd gespeeld te hebben mochten de jongens van de F3 vandaag weer eens laten zien wat ze kunnen. Bvcb F3 speelde al vroeg thuis tegen Olympia F2.

Vanaf de aftrap speelde we veel op de helft van de tegenstander, maar het eerste doelpunt liet lang op zich wachten. De eerste goal werd gescoord vanuit een corner. Tijs nam de corner, schopte de bal naar Senne, Senne liep nog een stukje door en plaatste de bal mooi midden in het doel.  De tegenpartij wist ook nog 1 doelpunt te maken. Met een paar goede reddingen hield Basten de tegenstander af van nog een doelpunt en gingen we de rust in met een stand van 1-1.

De tweede helft waren we ook veel in balbezit. Het 2e doelpunt zat er aan te komen. Senne speelde de bal naar Tijs, Senne liep door naar de eerste paal en kreeg de bal terug. Met de buitenkant van z'n voet ging de bal in het doel. 2-1! Samenspel loont!

Achterin zorgde Basten met zijn verdedigers Coert, Jelle, Mike en Max er succesvol voor, dat de tegenstander niet nog een doelpunt kon maken. Rick, Tijs en Brad hadden ook nog wat kansen, maar de keeper van Olympia stond in de weg of het doel moest een paar meter opschuiven :-) Goed gedaan jongens! Bij het fluitsignaal was iedereen blij dat we weer 3 punten "in de pocket" hadden.