Sponsors

BVCB F3 wint ook van Noc Kralingen F1 en stijgt naar de 1e plaats !! ( Noc Kralingen F1 – Bvcb F3 ) 3 - 4

NOCKralingen F1

3 - 4

BVCB JO9-3

F-pupillen zaterdag, F3, 4e klasse 11

16 januari 2016 11:25

Het jaar 2016 zijn we gestart met een erg leuk  zaalvoetbaltoernooi in Rockanje.

Dit was een spannend toernooi , waar we uiteindelijk met de 1e plaats huiswaarts keerden.

Chiel nog bedankt  voor het regelen ,   het was een  zeer geslaagd toernooi.

Toen hebben we vervolgens oefenwedstrijden gespeeld tegen Soccer Boys F2 en Berkel F2 ( Derde Klasser) , die

werden winnend afgesloten.

Dus we waren klaar voor de eerste competitiewedstrijd in 2016 tegen Noc Kralingen F1.

Dat het een lastige wedstrijd zou worden , was niet verrassend.

Thuis hadden we   4-4 tegen ze gespeeld en ze stonden gedeeltelijk op de 1e plaats.

Wij hadden echter wel een wedstrijd minder gespeeld en bij winst konden wij op de 1e plaats komen.

Toen we onderweg waren begon het te hagelen, maar gelukkig konden we gewoon voetballen.

Het was een mooi kunstgrasveld en het was koud maar  het weer werd steeds beter.

We begonnen de wedstrijd wat onrustig en niet iedereen was meteen bij de les.

We probeerden wel op te bouwen via de zijkanten , maar de aanvallers van Noc kralingen verstoorde dat goed.

De combinaties van onze kant werden steeds beter  en we werden steeds gevaarlijker.

Uit een  mooie aanval wist Rick de 1-0 te maken , de tegenstander werd steeds gevaarlijker en maakte snel de 1-1.

Wat de tegenstander ook al in de thuiswedstrijd deed , deden ze weer . Ze scoorde de 2-1 van uit een hoekschop,

Wat gezegd moet worden , het was een mooie goal , dus 2-1.

We gingen steeds beter combineren en waren heel dicht bij de 2-2.

Volgens meerderen was de bal zelfs al een keer over de doellijn , maar helaas de scheidsrechter zag het anders.

Dus we gingen de rust in met 1-2. In de rust werd duidelijk aangegeven dat iedereen scherp moest zijn , want anders

zouden we het heel moeilijk gaan krijgen. Deze tip werd goed opgepikt en snel na de rust   maakte Rick de  verdiende 2-2.

Toen kregen beide partijen kansen , wij hadden wel de betere kansen en door slecht uitverdedigen van de keeper, maakte

Brad de 3-2.  Toen kreeg Noc Kralingen een corner en die werd goed binnengekopt 3-3.

Toen werd het een hectische slotfase en wist Tijs uitendelijk de 3-4 te maken  door een mooi schot .

Beide partijen kregen nog kansen op een doelpunt , Jelle moest 1 keer aan de noodrem trekken, de speler was anders

echt op onze keeper Basten afgelopen ( Mag het niet zeggen , maar was een nuttige overtreding (oeps.. ).

Toen floot de vrouwelijke scheidsrechter af en was iedereen erg blij, want nu staan wij op de 1e plaats.

Een zeer knappe prestatie , wat we bereikt hebben door met z’n allen heel hard te werken en veel enthousiasme te voetballen.

Belangrijk is dat we z’n allen goed  onze best  doen op de training  en veel plezier hebben . Dan kunnen we steeds beter worden en

dan zien we uiteindelijk wel waar we eindigen en kan het een heel mooi seizoen worden.