Midden   Senne     Finn             Dion
Voor        Walid      Denzell        Hassan

Danny is helaas nog steeds geblesseerd en is daarom niet aanwezig vandaag

Vandaag begonnen onze mannen goed aan de warming up.

De eerste minuut kreeg BVCB al gelijk een tegen doelpunt. Dit kwam omdat er op het middenveld een lange bal werd gegeven na onze aanval en helaas raakte de verdedigers in paniek en wisten ze niet wat ze moesten doen 1-0. BVCB bleef in deze tijd de boven liggende partij en speelde de bal goed rond. Uiteindelijk kwam na een lage corner van Senne de bal precies goed voor de voeten van Dion en kon de bal goed tegen het net kregen 1-1. In deze tijd ging het gelijk op aan beide ploegen alleen werd er weer een goal gemaakt door RVVH na een lange bal op het midden veld en hoeft hij hem alleen er in te tikken 2-1. Na een mooie actie van Hassan in het strafschop gebied werd Hassan neergehaald en ja hoor PENALTY Hidde staat goed klaar om te schieten en hij schiet de bal geconcentreerd en hard het goal in 2-2.

RUST

BVCB trapt af en er word meteen druk gezet door RVVH BVCB blijft de bal goed rond tikken speelt deze minuten alleen maar op de helft van RVVH kansen na kansen gaan mis en uiteindelijk moet er een goal uit komen en dat gebeurde ook alleen aan de andere kant van het veld. Na een corner van RVVH kopt de jonge de bal strak in het net 3-2. BVCB trapt af en komt al gelijk op de helft van RVVH en blijft aanvallen nadat Daan uit de d2 is ingevallen krijgt Daan een prachtige bal van Joep en hoeft de bal alleen maar erin te tikken 3-3. Het blijft spannend in deze fase maar BVCB gaat voor de winst en blijft aanvallen na een prachtige bal van Fin op Senne schiet Senne met z’n buitenkantje voet de bal prachtig in het goal. Je zou denken dat onze mannen genoegen nemen met 3-4 maar BVCB blijft druk zetten en na een verkeerd ingespeelde bal van de RB versnelt Joep de keeper en tikt de bal er prachtig in 3-5